top of page

Aralık Ayı doğumlular buraya!!!

Aralık ayı burçları sevgili yay ve oğlaklar...Yıl sonunun hüznünü,yorgunluğunu şimdi atma vakti.

YAY : Gezmekten oldukça zevk alan,özgürlükçü yay burçlarının doğaltaşları arasında yer alan sodalit ve malakit bulunmakta..Mantık taşı olarakta bilinen sodalit taşı,onların mantıklarının ve sezgilerinin birleşmesini sağlayarak sakinleşmesini yardımcı olmakta.

Malakit ise yine sakinleşmek amacı ile vücuda dinliklik vermekte kullanılmakta...

OĞLAK :Ayrıntılara takılan ve çalışkanlıkları ile bilinen oğlak burçlarına en iyi uyan doğaltaşlar ise Lal taşı,Siyah oniks ve dumanlı kuvarstır.

Lal taşı: Soğuk kemiklere ateş ve sıcaklık getirebileceği,yaşam enerjisinin harekete geçireceğine inanılır..

Lal taşı, Satürn’ün enerjisini çekmesiyle bilinir. Aynı zamanda etkileyici bir taş olduğundan, Oğlakların statü sevgisine de katkıda bulunabilir. Lal ayrıca, hassas oğlakların güvende hissetmesine yardımcı olur. Bu da, onlara duygusal gelişimlerini keşfetmeleri için bolca yer ve alan sağlar.

Siyah Oniks taşı

Bir koruma taşı ve Oğlak burcu doğum taşıolan siyah oniks, sizi her türlü negatif enerjiden arındırırken kişisel enerjinizi korumanıza yardımcı olacaktır. Siyah oniks taşını aksesuar olarak kullanmak, ayrıca mutluluk ve iyi şans getirmenize yardımcı olacaktır.

Koyu bir rengi olsa da, Oğlak burcunun hayatında olumlu şeyler için kullanılır. Lal taşı, bir güç taşıdır. Bunun Oğlak burçları için anlamı, elinizdeki göreve ve kendiniz için sahip olduğunuz hedeflere odaklanmanıza yardımcı olacağıdır.

Dumanlı kuvars taşı

Bu “aşk taşı” ile Oğlak burcu kadınlarına ve doğru kişiyle sağlıklı bir aile kurmaya yardımcı olur. Bu taş hakkında dikkat edilmesi gereken bir başka şey de, Oğlak burcunun özgüvenine yardımcı olduğuna inanılmasıdır.

Negatif enerjileri anında nötralize ettiği bilinen dumanlı kuvars, bir Oğlak burcu doğum taşıolarak; bazen kendini daha karanlık düşünce kalıplarına dalarken bulabilen oğlaklar için, olayları pozitif akışına geri getirebilir.

Oğlak burçları, organizasyonu sever ve dikkatlice hazırlanmış planlar suya düştüğünde başarılı olmazlar. Ancak, bazen size belirsizlik getiren hayat yolunda, bu taş, akışın eğlenceli olabileceğini ve bazı anların akışına bırakılıp sürüklenmeniz gerektiğini nazik bir şekilde hatırlatır.

23 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page